Hvem er vi?

Om os​

Glenn Bjerregaard – Sportsterapeut

Jeg hedder Glenn Bjerregaard og jeg er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør og sportsbehandler. Dette er en massør uddannelse med en anatomi og fysiologi eksamen som skal bestås, før man kan kalde sig det. Jeg har arbejdet som massør i en del år, igennem virksomheder, men har startet min egen klinik op som er SVL Sportsterapi. Jeg har stor erfaring i form af massage og behandling alt fra sportsudøveren / atleten til kontorarbejderen. 

Jeg har både været håndværker og kontorarbejder, så jeg kender til mange af de forskellige problematikker man kan opleve ved disse jobs, så jeg har nemmere ved at sætte mig i deres sted og arbejde på det rigtige med det samme, så man kommer hurtigst muligt igennem sin problematik.

Jeg bor i en lejlighed i Aalborg med min kæreste, men jeg er oprindeligt fra Hobro og har boet der næsten hele mit liv. Til daglig går jeg rigtig meget op i træning og holde mig sund og aktiv, hvilket har stort grundlag for mit karrierevalg.

Jeg går meget op i at lytte til min klient og høre hvor han / hun oplever smerten / ubehag, hvordan dagligdagen er, energi niveau osv. da det kun er personen selv, der har størst erfaring med hvad han / hun oplever.​

Malene Kobbersmed – Vanecoach

​Jeg hedder Malene Kobbersmed og jeg brænder for at hjælpe dig med at slippe kost og træningsrestriktioner der resulterer i madstress og skam, for at skabe mere værdi og glæde i dit liv. Jeg har en bred erfaring med coaching inden for kost og træning og har tidligere arbejdet selvstændigt som personlig træner og kostvejleder. Den viden jeg har fået derigennem samt fra mine uddannelser, min personlige baggrund og mine klienter har jeg bl.a. brugt, til at holde foredrag omkring kost og træning.

Jeg er uddannet Sygeplejerske og har endvidere uddannet mig til Personlig træner, kostvejleder og VaneCoach. Jeg har herudover deltaget på adskillige kurser og foredrag inden for kost, træning og recovery coaching med fokus på kropshad til kropsro. Jeg bor i Aalborg med min dejlige kæreste og lille hund, men kommer oprindeligt fra Herning.

Jeg kender også til mange af de udfordringer livet har at tilbyde og har også opture og nedture som alle andre.

Jeg har selv kæmpet med rigide mad- og træningsregler, som fyldte hele min hverdag. Jeg har lært rigtig meget om mig selv og bruger den viden hver gang jeg støder på nye udfordringer. Alt dette har gjort at jeg startede min rejse som selvstændig, hvor jeg har fået den store glæde i at hjælpe dig, der kæmper med en masser regler – Dem kan du bryde.

Vi tager sammen ét skridt ad gangen – mod de nye vaner.

Har du yderligere spørgsmål?

Vi besvarer dem gerne. Send os dine spørgsmål kontaktformularen. Vi er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have.

Vi glæder os til at hjælpe dig videre i processen!

Venlig hilsen

Malene & Glenn

​Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

SVL Sportsterapi

CVR: 41891149

Gasværksvej 18, 9000 Aalborg

Klik her for rutevejledning

Kontakt Vanecoach

(+45) 2155 0833

malene@svl-coaching.dk

Telefon tid:

Mandag - Fredag: Kl. 10.00 – 20.00

Lørdag - Søndag: Kl. 10.00 – 15.00

Kontakt Sportsterapeut

(+45) 2330 0091

glenn@svl-coaching.dk

Telefon tid:

Mandag - Torsdag: Kl. 12.00 – 20.30
Lørdag - Søndag: Kl. 10.00 – 20.0