Sportsterapeut

Hvad kan det gøre for dig?

Sportsterapeut Glenn Bjerregaard

Hvad kan jeg tilbyde?

Mit navn er Glenn Bjerregaard, og jeg er sportsterapeut. Jeg tilbyder følgende former for behandlinger:

Behandlingerne foregår i min klinik I Aalborg, hvor jeg behandler både atleter og privatpersoner fra hele Nordjylland.

Sådan kan massage og sportsterapi hjælpe dig

Som sportsterapeut kan jeg blandt andet hjælpe dig på følgende måder:

Slip af med dine gener

Som sportsudøver får kroppen opbygget spændinger, myoser og skavanker hen ad vejen. Disse gener kan meget vel gøre, at du ikke kan udnytte dit fulde potentiale i din sportsgren. Derudover kan disse gener også være med til at forårsage ubehag og en mere besværet hverdag.

Kom skader til livs

Vil du komme din skade til livs, så vil sportsterapi kunne hjælpe. Ved en skade kan der være mange forskellige årsager. Sportsterapi kan eksempelvis hjælpe med at løsne vævet omkring musklerne, skabe bedre bevægelighed og mindske smerten.

Opnå bedre restitution

Ved sportsmassage vil der blive givet bedre blodgennemstrømning, som vil hjælpe med at ilte og give næring til muskulaturen. Dette vil især være attraktivt for atleten.

Forebyg nye skader

For at forebygge skader og sikre, at du kan præstere bedst muligt i din sportsgren, vil regelmæssig behandling hos en sportsterapeut være en klar fordel for din fremtidige udvikling.

Øg dit velvære og kom helt ned i gear

Er du stresset eller har brug for en pause, hvor du er i centrum og kan slappe af, vil en massage være at foretrække. Ud over at en massage føles rar, vil du få løsnet op i spændte muskler, som kan være med til at ​forårsage stress. I form af massage er skulder, nakke og ryg ekstra populært, da dette eksempelvis kan afhjælpe spændingshovedpine.

Se priser og book en tid hos en erfaren sportsterapeut

Nedenfor kan du finde varighed og pris på lige netop den behandling, som du kunne tænke dig, ligesom du også kan booke en tid online.

Har du yderligere spørgsmål?

Jeg besvarer dem gerne. Send mig dine spørgsmål kontaktformularen. Jeg er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig videre i processen!

Venlig hilsen
Glenn

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

Book tid