SVL COACHING YDELSE

KOSTVEJLEDNING

Drømmer du om at finde ro til at leve et liv med velvære, glæde og mere energi og overskud?

Hos mig får du ikke en slankekur eller et quick fix, der løser alle dine problemer på kort tid – for det har du sikkert allerede prøvet. 

Hos mig kommer du til at lærer en masse omkring kost og træning. Jeg vejleder dig i opsætning af program samt udviklingen heraf ud fra dit mål med hensyn til eventuelle skader og skavanker. Jeg lærer dig omkring kost og kosttilskud ud fra dit træningsmål og spisevaner og kan også hjælpe dig der er vegetar eller veganer. Jeg er der hele tiden på sidelinjen til hjælp, vejledning og støtte.

Jeg benytter mig af alle mine faglige redskaber som kostvejleder, sygeplejerske, personlig træner og fitness instruktør – alt efter behov.

 

Det har jeg hjulpet mine klienter med

  • Viden til at tilpasse kost og træningen ud fra mål
  • Mere afslappet forhold til kost og træning
  • Færre restriktioner
  • Viden omkring kost og træning til at opnå et varigt vægttab

ONLINE

Samtalerne foregår ONLINE – via Zoom (gratis video-konference program) eller telefon. Det kræver intet andet end en computer/tablet/mobiltelefon.

Du kan opnå præcis de samme gode resultater med sessioner online eller over telefonen.

En stor fordel ved online- eller telefonsessioner er, at du ikke behøver spekulere over, om du kan komme afsted til tiden fra arbejdet, om du kan finde parkering eller om du kan få passet dine børn imens du er afsted.

 

KONTAKT MIG FOR en GRATIS telefonSAMTALE

SVL COACH

MALENE KOBBERSMED

Jeg er uddannet sygeplejerske samt certificeret Fitness Instruktør, Personlig træner, Kostvejleder med speciale i overspisning og plantebaseret kost.