SVL COACHING YDELSE

Fysiurgisk massør og sportsbehandler

Jeg er en mand med stor passion indenfor det aktive miljø. Jeg kan hjælpe alle alt fra den regelmæssige fitnessudøver til atleten der vil stille op. Udover dette kan jeg også hjælpe kontorarbejderen, der lider af eksempelvis spændingshovedpine eller dårlig ryg eller den travle mor der har brug for at koble fra, være i centrum og blive forkælet med massage.

Da jeg bestræber mig på at kunne levere den absolutte bedste kvalitet indenfor mit felt bliver jeg ved med at videreuddanne mig, hvor i 2021 viderebygger jeg med akupunktur, Graston Technique (arbejde med væv til bedre mobilisering og bevægelighed) og andre muligheder der byder sig.

SVL COACHING – Fysiurgisk massør og sportsbehandler

GLENN BJERREGAARD

Hvad kan jeg tilbyde:

  • Wellness Massage
  • Dybdegående Massage
  • Sportsmassage
  • Cupping Terapi

MASSAGE OG SPORTSTERAPI

HVAD KAN DET GØRE FOR DIG?

GENER

Som sportsudøver får kroppen opbygget spændinger, myoser og skavanker hen af vejen. Disse gener kan meget vel gøre at du ikke kan udnytte dit fulde potentiale i din sportsgren. Herudover kan disse gener også være med til at forårsage ubehag og en mere besværet hverdag.

SKADER

Vil du komme din skade til livs, så vil sportsterapi kunne hjælpe. Ved en skade kan der være mange forskellige årsager. Sportsterapi kan eksempelvis hjælpe med at løsne vævet omkring musklerne, skabe bedre bevægelighed og mindske smerten.

RESTITUTION

Ved massage vil der blive givet bedre blodgennemstrømning, som vil hjælpe med at ilte og give næring til muskulaturen, dette vil især være attraktivt for atleten.

FOREBYGGELSE

For at forebygge skader og sikre, at man kan præstere bedst muligt i sin sportsgren, vil regelmæssig behandling være en klar fordel, for din fremtidige udvikling.

VELVÆRE

Er du stresset eller har brug for en pause, hvor du er i centrum og kan slappe af, vil en massage være at foretrække. Udover at en massage føles rar, vil du få løsnet op i spændte muskler, som kan være med til at forårsage stress. I form af massage er skulder, nakke og ryg ekstra populært, da dette eksempelvis kan afhjælpe spændingshovedpine.

BEHANDLINGSTAKSTER

HERUNDER KAN DU FINDE TAKSTERNE FOR MINE YDELSER
30min. Massage eller
Sportsbehandling
250,-
45min. Massage eller
Sportsbehandling
375,-
60min. Massage eller
Sportsbehandling
450,-
SVL COACHING – Fysiurgisk massør og sportsbehandler

BOOK EN TID HOS MIG

Book en tid hos mig så vi kan påbegynde din behandling. Tryk på knappen herunder og få muligheden for at booke en tid, der passer dig eller kontakt mig for en uforpligtende samtale.

HAR DU SPØRGSMÅL?

RING ELLER SKRIV TIL MIG OG VI TAGER EN SNAK OM, HVILKEN BEHANDLING DER PASSER DIG

(+45) 2330 0091

Åbningstider:
man, tirs, tors: kl. 16.00 – 21.00
            lør-søn: kl. 10.00 – 20.00