SVL COACHING YDELSE

PERSONLIG TRÆNING I AALBORG

Har du brugt de sidste mange år på at blive stærkere, men ikke ser resultater, har du forgæves forsøgt at træne dig slank og stram eller mangler du motivation til at komme afsted? Så er vi klar på at hjælpe dig. Vi er specialister i at guide dig igennem en målrettet træning, så du bedst muligt opnår dit mål. Ikke nok med det, så giver vi dig redskaber til at kunne bevare dit mål fremadrettet.

HJEMMETRÆNING: Ønsker du at træne hjemme med vejledning, hjemmetræningsprogram og en træner der motiverer dig på den anden side af skærmen, så tag kontakt til os eller ring på 21550833.

HVORDAN ER TRÆNINGEN?

Vores træninger sammen vil bestå af tekniktræning, hvor vi sørger for, at du bliver ved med at blive udfordret og udvikler dig. Vi udfordrer din balanceevne, din kropskoordination og sørger for at der er struktur og rammer over træningen, så vi kan skabe de bedste resultater sammen.

Der er ikke nogle genveje til resultater, det kræver hårdt arbejde og vi vil hjælper dig hele vejen! Alle starter et sted, vi hjælper dig uanset dit niveau.

Vi er altid klar til at svare dig på mail, eller at tage en snak om dine muligheder, for at opnå dine resultater. Vi ser frem til at høre fra dig.

MØD DIN COACH

HERUNDER KAN DU VÆLGE MELLEM VORES COACHES
SVL COACH

MALENE KOBBERSMED

Malene er uddannet sygeplejerske samt certificeret Fitness Instruktør, Personlig træner, Kostvejleder med speciale i overspisning og plantebaseret kost.
SVL COACH

CHRISTIAN BERG

Christian har en Professionsbachelor i Fysioterapi og Løbestilsanalyser samt certificeret Fitness Instruktør og Personlig træner.