SVL COACHING YDELSE

KOSTVEJLEDNING

Hvad indebærer kostvejledning

Ved åbne spørgsmål fra mig, får du sat ord på dine handlinger, tanker og følelser. Det giver dig nye øjne på din situation og nye handlemuligheder. Via vores samtaler får du hjælp og redskaber til at fastholde det du har sat dig for.

Påvirker dit mål dig psykisk, så tager vi en snak omkring det bagvedliggende, dine vaner og spisemønstre og herudfra sammen finder en vej der passer dig.

Det har jeg hjulpet mine klienter med

  • Skifte de dårlige vaner ud med de gode og gøre det til en naturlig del af din hverdag (fx. spise mere frugt og grønt, trapper i stedet for elevatoren)
  • Mere afslappet forhold til kost og træning
  • Færre restriktioner
  • Viden omkring kost og træning til at opnå et mål.

Etik

Det du fortæller mig, bliver hos mig. Jeg har nemlig tavshedspligt.
Vi er et team og jeg vil sammen med dig hjælpe dig med at forblive fokuseret og opnå dit ønskede mål. Det er stadig dig, der er eksperten på dit liv og er ansvarlig for dine handlinger, der skal til for at opnå dit mål.

FYSISK

Jeg tilbyder kostvejledning i Aalborg ved Fitness1 på Bispensgade 7A.


ONLINE

Jeg tilbyder online kostvejledning, så jeg kan hjælpe dig uanset hvor i landet du bor. Du er måske hjemsendt i øjeblikket og mangler motivationen, synes det er svært at komme i gang, overspiser, ønsker at få et mere afslappet forhold til kost og træning eller du mangler måske viden omkring kosten til at opnå dit mål.

MØD DIN COACH

HERUNDER KAN DU VÆLGE MELLEM VORES COACHES
SVL COACH

MALENE KOBBERSMED

Malene er uddannet sygeplejerske samt certificeret Fitness Instruktør, Personlig træner, Kostvejleder med speciale i overspisning og plantebaseret kost.