HUSETS REGLER

HUSETS REGLER FRA VORES SAMARBEJDSPARTNER FITNESS1

Opførsel: Vi ønsker, at alle skal have en god oplevelse, når de træner i Fitness1. Derfor forventer vi en positiv omgangstone med respekt for hinanden. Personalets anvisning skal altid følges og står ikke til diskussion.

Medlemskort: Medlemskortet er strengt personligt og misbrug medfører et gebyr på 500kr. og evt. bortvisning. Kortet gælder ligesom et buskort og SKAL medbringes. Ved fremmøde uden kort skal du kontakte en fitness-guide, som tjekker dig ind. Dette koster 10 armbøjninger.

Behandling af maskiner og udstyr: Vores udstyr skal behandles med respekt og må kun benyttes til de øvelser, det er beregnet til. Er du i tvivl om hvordan du benytter en maskine så kontakt en fitness guide inden brug. Håndvægte og vægtstænger må ikke slippes før de rører gulvet. Maskiner skal rengøres, og skiver samt andet udstyr lægges på plads efter brug.

Musik og Mobiltelefon: Hvis du vil høre anden musik end den, der spilles i centeret, skal du benytte høretelefoner. Du må ikke spille musik via højtaleren på din telefon el. lign. Mobilsamtaler skal begrænses og foretages udenfor eller i vores gangområder. Der må ikke tages billeder af andre medlemmer uden deres udtrykkelige samtykke.

Beklædning: Du skal være iført træningstøj og rene indendørssko. Bare tæer er ikke tilladt i andre områder end hold og crosstraining-sale. Det er ikke tilladt at træne i bar overkrop. Udendørs sko, arbejdstøj og cowboybukser er ikke tilladt.

Familie, børn: Der er kun adgang for medlemmer i træningsarealer og omklædningsrum. Babyer kan medbringes i lift, hvis de ikke er til gene.

Doping: Fitness1 er med i antidoping Danmark. Doping accepteres ikke. Såfremt du bliver testet positiv, vil du omgående blive bortvist. Salg af doping i centret vil medføre politianmeldelse.

Omklædningsfaciliteter: Skabene skal tømmes efter brug og vil blive tømt efter lukketid uden ansvar.

Åbningstider: Åbningstiderne skal overholdes. Det betyder, at centret skal forlades ved lukketid.