MØD DIN PERSONLIG TRÆNER I AALBORG

CHRISTIAN BERG

Jeg er uddannet fysioterapeut og har arbejdet som personlig træner i Aalborg siden sommeren 2017 og har styrketrænet siden 2012. Jeg har via mine uddannelser, personlig træningserfaring og utallige timer med klienter en kombination af høj faglighed, sprudlende humør og empati. Dermed besidder jeg redskaberne til at kunne hjælpe dig i mål med dine drømme uanset størrelse. Er du frisk så lad os starte rejsen sammen i dag. Kig herunder hvad jeg kan tilbyde.

MØD DIN PERSONLIG TRÆNER I AALBORG

CHRISTIAN BERG

Jeg er uddannet fysioterapeut og har arbejdet som personlig træner i Aalborg siden sommeren 2017 og har styrketrænet siden 2012. Jeg har via mine uddannelser, personlig træningserfaring og utallige timer med klienter en kombination af høj faglighed, sprudlende humør og empati. Dermed besidder jeg redskaberne til at kunne hjælpe dig i mål med dine drømme uanset størrelse. Er du frisk så lad os starte rejsen sammen i dag. Kig herunder hvad jeg kan tilbyde.

MINE YDELSER

HERUNDER KAN DU SE MINE YDELSER OG HVOR MANGE KLIP DE KOSTER
Personlig træning
50min.
1 klip
Løbe
optimeringsanalyse
1 klip
Træningsprogram
fysisk
1 klip

FLERE KLIP – FLERE FORDELE

HERUNDER KAN DU SE HVAD DER ER INKLUDERET  EFTER ANTAL KLIP

KOSTPLAN

 • Kostplan til vægttab, muskelopbygning eller sund livsstil
 • Redskaber til når du er ude
 • Variationsliste
 • 3 ugers opfølgning
 • 50 min samtale omkring din nuværende kost
 • Gennemgang af ny kostplan
 • En kostplan hvor der er plads til at spise ude og hygge sig i weekenderne
 • Kostplan baseret på fødevarer du er vant til at spise

IKKE INKLUDERET

 • At du skal veje al din mad
 • Du får specifikke opskrifter du må spise

FORLØB HOS MIG

Et personligt træningsforløb hos mig indeholder en skræddersyet plan, som vi laver sammen ift. dine mål og ambitioner. Vi starter med en samtale hvor vi klarlægger hvilke skader, forhindringer og ambitioner du har med træningen og skræddersyer dette til DIN hverdag og de forpligtelser du må have. Dernæst laves en bevægelsesscreening ift. hvordan du bevæger dig i udvalgte øvelser med udgangspunkt i det mål du har, således træningen kan tilrettelægges dit niveau fra starten af vores forløb. Vi vil typisk træne sammen én til tre gange om ugen – eller efter behov – over den aftalte periode som blev klarlagt under den første samtale.

Under sessionerne vil der være fokus på udførelse af løfte teknik ift. at minimere skadesrisiko og optimering af løftet, alt sammen med et smil på læben og højt humør.  Fra start til slut vil der i forløbet være mulighed for løbende sparring, progression af træningen, målinger og et skræddersyet træningsprogram.

MINE KVALIFIKATIONER

 • Professionsbachelor i Fysioterapi – University College Nordjylland
 • Løbestilsanalytiker – University College Nordjylland
 • Idræts diagnostik – University College Nordjylland
 • Certificeret Fitness Instruktør – European Health and Fitness Association
 • Certificeret Personlig træner – European Health and Fitness Association
 • “Sådan fører du dine klienter til succes” – Fitness World
 • “Sessions inspiration” – Fitness World

MINE FORVENTNINGER TIL DIG?

Jeg er din sparringspartner og guider dig på bedste vis hen mod dit mål, men det er DIG som skal lave arbejdet. Vær tålmodig og husk, at det kræver tid , hvis du har levet på den måde som du gør nu i 10+ år, så kan du ikke ændre på det fra den ene dag til den anden. Vil du tabe 20 kg uden at være på kur, men ved at lave en livsstilsændring, der holder på sigt, så sker det ikke på en måned men derimod gennem selvindsigt og målrettet arbejde. 

Kontakt mig i kontaktformularen herunder med dit mål, så tager vi en uforpligtende telefonisk samtale.

HVAD SIGER TIDLIGERE KLIENTER

René

“Jeg har igennem et forløb over 2 gange, benyttet Christian som personlig træner i forbindelse med min teknik til flere løfteøvelser og squats grundet tidligere knæoperationer. I den forbindelse har Christian vist sig yderst kompetent som både personlig træner og fysioterapeut, med en stor viden og fokus på gode, langvarige resultater. Udover Christians store faglige viden, evner han samtidig at være lyttende og forstående samt meget empatisk i de enkelte træningssessioner. Derfor kan varmt anbefale et personligt træningsforløb, som med sikkerhed også vil give resultater for andre. ”

– René

Frederik

“Forløbet med Christian var lige så informativt som det var motiverende. Christian vidste igennem hele forløbet hvordan jeg bedst kunne opnå mine mål, og han var altid smilende og imødekommende. ”

– Frederik

Pernille Marie

Når drømme skal blive til virkelighed, er det min erfaring, at drømme først skal være realistiske. Med mine egne høje forventninger og mål for hvad min krop skal kunne præstere, har det for mig været vigtigt med en personligtræner.
En personligtræner som har gjort mine drømme opnåelige og vist mig vejen dertil.

Christian er en træner man kan snakke med, både om alvor og sjov, samt en træner der balancerer professionelt mellem faglighed og menneskelighed.

For et personligt træningsforløb hos Christian er som ordene siger: personligt.

Det er ikke kun tunge vægte og store muskler. Det er hele vejen rundt, både for krop og sind, behov og ambitioner.

– Pernille Marie

BOOK SAMTALE

SKRIV TIL MIG OG BOOK EN UFORPLIGTENDE SAMTALE