DU MANLGER IKKE RYGRAD, MEN REDSKABER

Hjælp til vægttab én gang for alle

Er du også træt af yoyovægt, kostplaner og slankekure?

Hvis du også er træt af yoyovægt, kostplaner og slankekure, der ikke virker, så lad mig hjælpe dig. Jeg er vanecoach, og jeg tilbyder professionel hjælp til vægttab til en rimelig pris. Det kan være i klinikken i Aalborg eller online. På den måde hjælper jeg både klienter i hele Nordjylland og i resten af landet med at få hjælp til at tabe sig én gang for alle.

Få 1:1 vanecoaching:

 • Slip madreglerne
 • Fjern din skyld og skam omkring mad
 • Få redskaber du kan bruge resten af livet
 • Lær at lytte efter sult og mæthed.

Få hjælp til at tabe dig

Du har måske forsøgt dig med adskillige slankekure uden den ønskede effekt på sigt? Måske har du opbygget lidt for mange kilo hen over årene, som du har svært ved at slippe af med? Du er langt fra den eneste!

Det handler sjældent om manglende viden, da du sikkert allerede har tilegnet dig en stor viden om både kost og motion. På trods af den viden er det ikke lykkedes at nå i mål endnu. Selvom du ved, hvad der skal gøres, så mangler du redskaber og viden til, hvordan det skal gøres.

Gennem (online) vanecoaching vil du blandt andet få hjælp til at slippe madreglerne, overspisningerne, at kunne spise når du er sulten, stoppe når du er mæt, så du kan nyde al slags mad uden at føle skyld og skam. Vanecoaching bidrager med viden og redskaber, i modsætning til de fleste slankekure, som du kan bruge resten af livet.

Derfor virker slankekure ikke

Når du starter på en slankekur, tænker du så, at den kan jeg være på resten af mit liv? Nej vel? Hvis ikke du kan være på slankekuren resten af livet, hvad så når du er færdig?

Når du er på en slankekur, så lærer du oftest ikke noget. Det vil sige, at når slankekuren er omme, så går du tilbage til dine gamle vaner, hvilket ofte resulterer i, at du ender, hvor du startede inden slankekuren – lige indtil du finder en ny og spændende slankekur, som du har hørt skulle virke, eller kender en, det har virket på, men ved du, om de bagefter går tilbage til de gamle vaner?

Du mangler ikke rygrad, men redskaber

Dårlige spisevaner handler ikke altid om manglende viden om kosten. Det handler om den manglende viden om vores adfærd og det psykologiske, der ligger bag vores vaner.

Derfor oplever du gang på gang at “falde i”, “ikke at have nogen rygrad” og hurtigt at falde tilbage i de gamle vaner. Det er, fordi vores vaner er styret af overbevisninger og følelser. Det er netop det, som vi arbejder med gennem coaching.

Jeg hjælper dig med at finde ud af, hvad der ligger bag dine spisevaner og de forhindringer, som står i vejen for, at du kan implementere dine nye spisevaner.

Min hjælp til vægttab

Jeg hjælper dig med at:

 • Få nye vaner, der fylder din hverdag med energi, ro og meningsfuldhed
 • Give faglig sparring og støtte gennem hele forløbet
 • Lære om dig selv og give redskaber og viden, som du kan bruge hele livet
 • Kunne nyde at spise i stedet for at opleve skam
 • Mærke efter sult og mæthed
 • Give redskaber til et selvkærligt vægttab uden restriktioner
 • Undgå at spise på følelser
 • Opnå en bedre selvforståelse.

Se mine priser eller book et forløb hos mig for hjælp til vægttab

Nedenfor kan du finde en oversigt over mine priser samt booke et forløb hos mig og på den måde få professionel hjælp til vægttab én gang for alle.

Har du yderligere spørgsmål?

Vi besvarer dem gerne. Send os dine spørgsmål kontaktformularen. Vi er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have.

Vi glæder os til at hjælpe dig videre i processen!

Venlig hilsen

Malene & Glenn

​Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

SVL Sportsterapi

CVR: 41891149

Gasværksvej 18, 9000 Aalborg

Klik her for rutevejledning

Kontakt Vanecoach

(+45) 2155 0833

malene@svl-coaching.dk

Telefon tid:

Mandag - Fredag: Kl. 10.00 – 20.00

Lørdag - Søndag: Kl. 10.00 – 15.00

Kontakt Sportsterapeut

(+45) 2330 0091

glenn@svl-coaching.dk

Telefon tid:

Mandag - Torsdag: Kl. 12.00 – 20.30
Lørdag - Søndag: Kl. 10.00 – 20.0