Fysiurgisk massage

Hvad kan det gøre for dig?

Fysiurgisk massage mod spændinger og smerter

Slip af med spændinger og få overskuddet igen

Har du ondt i ryggen, hold i nakken eller går du rundt med spændinger i kroppen? Så står jeg, Glenn, klar til at hjælpe dig. Jeg er massør, og tilbyder sportsmassage og fysiurgisk massage i Nordjylland – til alle, der går rundt med spændinger i kroppen, og som ønsker at få overskuddet tilbage. Jeg kan tilbyde skræddersyede massageforløb, som passer til lige netop dine problematikker.

Behandlingen foregår i min klinik, SVL Sportsterapi, i Aalborg.

Hvad kan fysiurgisk massage og sportsmassage hjælpe med?

  • ​​​Muskulære spændinger
  • Nedsætning af stresshormonet
  • Stimulering af nervesystemet
  • Smertelindring

Sportsmassage/fysiurgisk massage er en massageform, hvor der arbejdes mere dybdegående end ved almindelig massage. Her har man i sinde at bearbejde muskler, væv, sener, led og nervesystem for at få kroppen til at fungere optimalt.

Går du med spændinger i muskulaturen, og muligvis smerter pga. dette, vil sportsmassage gå ind og påvirke det. Du vil få løsnet op for musklerne, så du kan gå uforstyrret af dette i din hverdag.

Mange, der kommer ind med spændinger i nakke og skuldermuskulatur, kan mærke effekten på den måde, at skuldrene føles, som om de kommer ned på plads igen – og at de kan bevæge nakken, uden at det mærkes restriktivt og ubekvemt.

Når man som jeg er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør, stilles der hertil også større krav til ens viden omkring anatomi og fysiologi. Dette er en stor fordel for dig, da behandleren så har en større indsigt i kroppens samspil – f.eks. hvilke muskler der påvirker hvad samt hvilket tryk, og hvilken metode, der skal udføres for den enkelte problemstilling.

Se priser og book tid til behandling af sportsskader

Nu sidder du måske og tænker ”hvad koster sportsmassage?” – ønsker du et tilbud på en kombination af behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte mig. Du kan se mine priser på de forskellige behandlinger nedenfor. Ved at trykke på den enkelte behandling har du mulighed for at booke en tid igennem det online bookingsystem.

Udover sportsmassage/fysiurgisk massage og andre massagebehandlinger, tilbyder SVL Sportsterapi bl.a. også hjælp til vægttab, vanecoaching, akupunktur og cupping.

Jeg ser frem til at se dig!

Har du yderligere spørgsmål?

Jeg besvarer dem gerne. Send mig dine spørgsmål kontaktformularen. Jeg er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig videre i processen!

Venlig hilsen
Glenn

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

Book tid