Cupping

Hvad kan det gøre for dig?

Prøv cupping-terapi

Skab et bedre miljø i din krop

Hos SVL Sportsterapi i Aalborg tilbyder jeg, Glenn, cupping-behandling. Cupping kan være med til at skabe et bedre og sundere miljø i din krop.

Jeg tilbyder cupping-terapi til fornuftige priser til klienter fra hele Nordjylland.

Hvad er cupping?

Cupping er, at man sætter enten glas- eller plastkopper på et eller flere specifikke punkter på kroppen. Her laver man et vakuumtryk, som gør, at man suger hud, blod og væv op i koppen.

Grunden til dette er, at man skal kunne trække blod til et specifikt punkt, hvor man kan mærke der er brug for ekstra næring. Det kan f.eks. være steder, hvor der er myoser (muskelknuder) eller arvæv, hvor dette sted ikke får nok næring til at kunne restituere.

Udover dette prøver man også at give mere plads til dit væv, så det kan arbejde optimalt. Bindevæv er i forskellige lag mellem hud og muskler, og hvis dette bliver for stramt, kan det være med til at skabe dårligere bevægelighed.

Så jeg bruger hovedsageligt cupping til at skabe bedre mobilitet og et bedre miljø i din krop – for at dine muskler kan arbejde optimalt.

Cupping som supplement til behandlinger

Jeg bruger cupping-terapi som supplement til mine behandlinger, da de ikke kan gøre mere skade end gavn. De kan sidde stationært et sted på kroppen, mens jeg arbejder andre steder, for at bruge tiden på min klient mest optimalt.

Hvad kan cupping hjælpe med?

  • Øget lokal blodtilførsel
  • Øget mobilitet
  • Mindske muskulære spændinger

Har du yderligere spørgsmål?

Jeg besvarer dem gerne. Send mig dine spørgsmål kontaktformularen. Jeg er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig videre i processen!

Venlig hilsen
Glenn

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

Book tid