Akupunktur

Triggerpunkter og myoser

Akupunktør der kan hjælpe dig med at slippe af med dine smerter

Akupunkturbehandlinger for privatpersoner og atleter

Kunne du tænke dig at lindre dine muskel- og ledsmerter, og ønsker du at prøve en behandling med akupunktur? Så kan jeg hjælpe dig. Jeg er akupunktør, og jeg tilbyder akupunkturbehandlinger til både privatpersoner og atleter fra hele Nordjylland i min klinik i Aalborg.

Hvad kan jeg som akupunktør hjælpe med?

Akupunktur kan blandt andet hjælpe med at:

  • lindre muskel- og ledsmerter
  • stimulere nervesystemet
  • øge blodgennemstrømningen.

Hvordan virker akupunktur?

Akupunktur er en anden slags behandlingsform, hvor man bruger nåle i det, vi kalder triggerpunkter og myoser. Triggerpunkter er punkter i ens krop, hvor man trykker et sted på kroppen, men man kan mærke en ”udstråling” ud til andre steder på kroppen.

Et meget velkendt sted er for eksempel oppe ved kraniekanten. Her kan man trykke, hvorefter man også vil kunne mærke det i panden. Andre meget velkendte steder er bag skulderbladene, hvor der kan mærkes en ”udstråling” ned i armen, og der kan også forekomme en summende fornemmelse.

Ved at sætte nåle i disse punkter gør vi hjernen opmærksom på, at her er der et problem, der skal løses. Det får automatisk musklen til at slappe af, og hjernen giver det punkt opmærksomhed i forhold til at sende smertedæmpende hormoner ned til området.

Der findes også øreakupunktur, hvor alle kropsdele er repræsenteret i form af forskellige punkter i øret, og ved at sætte nåle i de pågældende punkter er det muligt at behandle ubalancer forskellige steder i kroppen.

Akupunktur bruges mange steder efterhånden. I det lægefaglige system bruges akupunktur meget ofte til behandling af smerter.

Få behandling hos en erfaren akupunktør

Kunne du tænke dig at få en professionel behandling til en skarp pris hos en erfaren akupunktør i Aalborg, så kan du med fordel booke en tid online, hvor du også kan finde en oversigt over alle mine behandlinger og priser herpå.

Vi tilbyder bl.a. også fysiurgisk massage, vanecoaching og hjælp til vægttab.

Har du yderligere spørgsmål?

Jeg besvarer dem gerne. Send mig dine spørgsmål kontaktformularen. Jeg er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig videre i processen!

Venlig hilsen
Glenn

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

Book tid